Menu
[case visual]

Simyo

Simyo is dé slimme mobiele provider van Nederland. Simyo is 100% online en kan daardoor scherpe tarieven hanteren. Klanten hebben volledige controle over hun abonnement.

Bekijk de website

Simyo onderscheidt zich door een hoog gebruiksgemak en een uitstekende klantenservice die ook via social media goed te bereiken is. Simyo biedt voordelige mobiele telefonie in een sterk concurrerende markt. In 2013, 2014, 2015 en 2016 is Simyo zelfs uitgeroepen tot beste mobiele provider door de Consumentenbond. Simyo.nl is de plek waar je alles zelf online kunt regelen.

De vraag

Bouw een nieuwe responsive website en zorg ervoor dat je op alle devices dezelfde informatie en service krijgt, met als doel om de online conversie optimaal te verhogen.

Poort80 is al jaren een sterke technische partner voor ons, die ook meedenkt in oplossingen

Onze oplossing

Poort80 bouwt de website, levert het PAT CMS voor content- en orderbeheer, ontsluit gebruikersdata voor de app en verzorgt de koppeling met de backoffice.

Het resultaat

Met trots hebben we al vanaf 2005 een intensieve samenwerking met Simyo en dit heeft geresulteerd in een enorme groeispurt voor hét oranje merk van telecomland.