BG Brightriver (1)

Client

Brightriver

Bright River (voorheen Mister Clipping)

Beeldbewerking, 3D modeling en Product Video bewerking

Beeldbewerking, 3D modeling en Product Video bewerking

Bright River (voorheen MisterClipping) was op zoek naar een online platform waarbij gebruikers internationaal hun foto’s kunnen uploaden en binnen 24 uur vrijstaand terug krijgen. Het platform moest het hele proces van A tot Z ondersteunen.
Poort80 ontwierp en ontwikkelde het platform dat de workflow van het uploaden van beelden tot en met het goedkeuren en downloaden van beelden automatiseert, inclusief de complete financiële afhandeling, uitgebreide rapportages en de integratie met Salesforce (CRM).

Visual Content: de vierde pilaar van e-commerce succes

De architectuur van het systeem is zo ontwikkeld dat het vrijwel lineair schaalbaar is en grote hoeveelheden beelden en gebruikers aankan. Een internationale uitrol in meerdere landen en talen was hierdoor direct mogelijk.
Daarnaast is het platform van Bright River open, waardoor volledige integratie met beeldbanken van klanten direct mogelijk is door middel van API koppelingen. Bright River is nu één van de grootste spelers in de wereld. Poort80 verzorgt ook de hosting en het beheer van de applicatie.

vorig project