BG Innovam

Client

Innovam

Een van de grootste opleiders in de automotive branche

Innovam geeft advies en verzorgt trainingen

Innovam geeft advies en verzorgt trainingen

Innovam is een van de grootste opleiders in de Automotive branche in Nederland. Innovam geeft advies en verzorgt trainingen op het gebied van (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast streeft Innovam ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

Bij Innovam werken circa 250 bevlogen en betrokken medewerkers, waarvan het grootste gedeelte opereert vanuit de hoofdvestiging in Nieuwegein. Daarnaast heeft Innovam een aantal regionale kantoren verspreid over het land.

Home
Product
Training
Winkelwagen

Over Innovam

Circa 230 bevlogen en betrokken collega’s werken in zelforganiserende teams iedere dag aan de vraag: Hoe kunnen we bedrijven ondersteunen en ontzorgen op hun totale bedrijfsvoering: bedrijfsprocessen, rendementsverbetering- en HR- vraagstukken?

Wij geloven erin dat bedrijven die samen met ons een plan maken ter verbetering van de totale bedrijfsvoering en actief aan de slag gaan met de uitvoering van deze plannen, beter gaan renderen. Daarnaast blijven we opleiden, trainen en examineren. Ons doel is zorgen voor voldoende gekwalificeerde medewerkers in de mobiliteitsbranche.
Bestelstraat
Zoekresultaat

Casebeschrijving

Innovam was op zoek naar een nieuw platform voor haar e-learning oplossingen wat gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden valt en tevens lagere kosten met zich meebrengt. Poort80 heeft een nieuw platform ontwikkelt dat bestaat uit een volledige nieuwe administratieve applicatie (backoffice), publieke API en website. De backoffice handelt alle processen af rondom bestellen, omboeken en annuleren en regelt de fulfilment. Verder koppelt het met bestaande CRM en financiële applicaties.

De website is met Umbraco gebouwd en geeft Innovam de mogelijkheid de site eenvoudig te onderhouden en verder uit te bouwen. Op de site kunnen trainingen besteld worden en hebben de gebruikers een afgesloten ‘mijn innovam’ omgeving alwaar online trainingen gevolgd kunnen worden. Bij de ontwikkeling van het platform is gebruik gemaakt van (o.a.) Kubernetes, CI/CD (continues integration / continues deployment), .Net Core en Elastic Search.

Innovam Bestelprocess 01
Innovam Bestelprocess 02
Innovam Bestelprocess 03
Innovam Bestelprocess 04
Innovam Bestelprocess 05
Innovam Bestelprocess 06
Innovam Bestelprocess 07
vorig project volgend project