Bg Code

Digital agency

Poort80 brengt bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding met klanten.

Slim vooruit met een oplossing op maat

Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat.

Creatie

Realisatie

Beheer

Hosting

Slagkracht

Poort80 is onderdeel van de MyBit Group.

Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties op basis van .NET. Het portfolio is gevuld met aantoonbaar succesvolle e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie beschikt Poort80 ook over hoogwaardige expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, online marketing en hosting.

Samen met de MyBit Group kan Poort80 ook app-ontwikkeling, UX en development op andere platformen dan .NET aanbieden.

Laptop 1
LAPTOP 1
LAPTOP 1

Optimale performance

Poort80 richt de focus op het koppelen van data via een API, mobiel, connected devices, narrowcasting of print. Voor opdrachtgevers zorgt deze aanvliegroute voor optimale prestaties aan de voor- én achterkant. 

Natuurlijk monitort Poort80 zorgvuldig wat op de nieuwe site of applicatie gebeurt. Gevraagd en ongevraagd. Want die informatie combineren met onze expertise, levert nòg slimmere marketingtools op. Om nòg meer bezoekers te trekken, attractieve landingspagina’s te ontwikkelen en commercieel aantrekkelijke apps te bouwen.

ISO9001 en ISO27001 gecertificeerd

Poort80 heeft officieel de certificaten voor ISO9001 en ISO27001 behaald! Deze certificeringen zijn van toepassing op kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging in relatie tot het verkopen, ontwikkelen, testen en beheren van maatwerk software. Uiteraard hadden wij kwaliteit en security altijd al hoog in het vaandel staan, maar dit hebben wij nu nog verder geformaliseerd, waar de ISO-certificaten de bevestiging van zijn. Voor ons mooie mijlpalen met betrekking tot kwaliteit en informatiebeveiliging en voor onze (nieuwe) opdrachtgevers extra bewijs dat wij op dit gebied de zaken goed op orde hebben!

Werkwijze

Het onderscheid van Poort80 bij de ontwikkeling van een klantspecifiek multi-device platform, zit in de mix van standaard componenten. Het fundament rust op vijf solide pijlers.

1

Wij snappen uw business en denken hardop mee.

2

Wij bouwen maatwerk op basis van standaard componenten.

3

Wij koppelen bestaande business-rules/processen aan slimme technieken.

4

Wij houden overzicht en controle met verfijnde rapportages.

5

Wij beheren en optimaliseren voortdurend.

Flexibel, breed inzetbaar en kostenbewust

Met de ruime ervaring in de volle breedte van de markt, helpt Poort80 opdrachtgevers uit alle branches snel aan een betere online performance. Als krachtige kenmerken van de inzet gelden flexibiliteit, brede inzetbaarheid en optimale efficiency.

Awards

Een kleine greep uit de prachtige awards die we de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen.

Winnaarcb@2X

Simyo

De Consumenten-bond kroonde Simyo al 23 keer tot beste mobiele provider.

Fvl 19360 Beeld Evi Gouden Stier Nominatie 5

Evi

Evi is vier keer verkozen door de IEX Gouden Stier tot 'Beste Keuze 2019' in de categorie 'Online Vermogensbeheer'.

Pathe

Pathé

Pathé heeft de populairste vrije tijdswebsite bij de verkiezingen 'Beste website van het jaar'

Easyenergy

EasyEnergy

Nieuwkomer EasyEnergy is in 2019 uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland.