Faber Header

Client

Faber Halbertsma Group

Faber Halbertsma Group

We simply deliver

We simply deliver

De Faber Halbertsma Group bestaat uit een aantal bedrijfsonderdelen. Elk onderdeel heeft zijn eigen specialisme en speelt in op de behoeften van bepaalde sectoren. Op de momenten dat en op de plaatsen waar u pallets nodig heeft moeten ze er ook zijn, maar u wilt er niet bij hoeven stil te staan. Bij Faber Halbertsma Group begrijpen zij dit.

Faber Halbertsma Group levert duurzame, kostenefficiënte palletpooling services en producten, en dat is weer een hele zorg minder. Waar u ook bent in Europa en ongeacht uw bedrijfsactiviteiten.

De vraag

In de oude situatie bood Faber Halbertsma Group onder de naam Pooling Partners op één website verschillende diensten aan. Deze organisatiestructuur moest veranderen.


Naast een overkoepelende corporate website, kreeg iedere businessunit of dienst er ook een. De grootste uitdaging? Zorgen dat deze allemaal dezelfde identiteit hebben. Losse onderdelen, maar één geheel.

De oplossing

De websites van Faber Halbertsma Group zijn modulair gebouwd, als een blokkendoos. Zo werden de blokken (componenten) door partner Bikkelhart ontworpen waarmee de site kon worden opgebouwd. Door dit systeem konden we de websites niet alleen makkelijk in elkaar zetten, maar bleef ook de uniformiteit altijd beschermd. Er worden immers overal dezelfde blokken gebruikt. Ten slotte kan Faber Halbertsma Group de websites dankzij dit systeem in de toekomst ook eenvoudig onderhouden.

Iconmonstr Brick 8

Het resultaat

Multi Site 1Cms

De realisatie van de websites voor de Faber Halbertsma Group was in handen van Poort80. Wij het mogelijk gemaakt dat alle websites overzichtelijk beheerd kunnen worden in één CMS, Umbraco. Net als de bij de modulaire opbouw van de componenten is het hierdoor mogelijk om content die gebruikt wordt op meerdere sites, slechts op één centrale plek in te voeren. De corporate- en de 3 businessunitwebsites staan live. De laatste businessunitwebsites worden nu vertaald naar verschillende talen, gevuld en live gezet.

vorig project volgend project