BG Pathe

Client

Pathe

Pathé

Pathé is de grootste bioscoopexploitant van Nederland

Pathé is de grootste bioscoopexploitant van Nederland

Pathé is de grootste bioscoopexploitant van Nederland. Het bedrijf is onderdeel van de Franse bioscoopgroep Les Cinémas Gaumont Pathé. Dit bedrijf heeft 101 bioscopen met 995 schermen verdeeld over drie Europese landen. Poort80 ontwikkelt al meer dan tien jaar het e-commerceplatform van Pathé en verzorgt ook de hosting en het applicatiebeheer. De Pathé-website bevat informatie over de nieuwste films, trailers en interviews.

De belangrijkste functie is uiteraard het kopen van tickets via de website en de app. Pathé Unlimited-abonnees bezoeken het theater met hun digitale pas. De online klantenservice wordt voortdurend uitgebreid, waardoor bezoekers nu bijvoorbeeld zelf hun tickets kunnen annuleren via Mijn Pathé. Voor Pathé-medewerkers is een compleet eigen klantenservice-webapplicatie ontwikkeld om dit proces in goede banen te leiden.

DESKTOP 1
DESKTOP 2
DESKTOP 3
DESKTOP 4
DESKTOP 5
TABLET 1
TABLET 2
TABLET 3
TABLET 4

Slimme techniek zorgt voor tevreden klanten

Via een centrale REST API maken de website, mobiele website en apps gebruik van dezelfde businessflow. Het systeem regelt het kopen van tickets, gebruik van klantenkaarten, uitgeven van tickets via mail, PDF, Passbook en ‘Mijn Pathé’-omgeving. 

Samen met de CRM-integratie stelt dit systeem Pathé in staat om haar gasten op elk platform een optimale ervaring te bieden. Zo heb je altijd toegang tot je tickets en je digitale pas. Er komen steeds nieuwe functies bij, zoals het tickets delen met vrienden, inzien van je vouchers en meer.

LAPTOP 1
LAPTOP 2
LAPTOP 3
LAPTOP 4
LAPTOP 5

Een sfeervolle totaalbeleving

Recent is de nieuwe website voor Pathé Business gelanceerd. Steeds meer organisaties ontdekken Pathé als dé eventlocatie. Van congres tot bedrijfsborrel en van relatiedag tot beurs. Ieder Pathé theater heeft zijn eigen stijl. Van klassiek tot hyper modern.

Veel mensen associëren een bioscooptheater alleen met zalen vol rode stoelen in theateropstelling. Maar voor zakelijke evenementen heeft Pathé veel meer mogelijkheden. De theaters beschikken over comfortabele business lounges met eigen bars, garderobes en design meubilair.

Bekijk de website
MOBILE 1
MOBILE 2
MOBILE 3
MOBILE 4
MOBILE 5

Meer weten over onze diensten?

Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat.

Over ons
volgend project