BG Santander

Client

Santander Consumer Finance

Santander helpt mensen groeien, vooruitkomen, hun dromen laten uitkomen.

Santander Consumer Finance is een toonaangevend consumenten-financieringsbedrijf

Santander Consumer Finance is een toonaangevend consumenten-financieringsbedrijf

Santander Consumer Finance Benelux helpt mensen en bedrijven groeien met verantwoorde consumentenleningen, de beste klantenservice en de beste ondersteuning aan haar partners.

Santander wilde wilde het beheer van haar consumenten-website overdragen. Stabiliteit en support alsmede de hosting diende gemakkelijker en professioneel te worden opgepakt.

Onze oplossing bestond eruit dat Poort80 de website en onderliggende processen heeft verhuisd naar haar datacentrum.

Santander Consumer Finance Benelux beheert – onveranderd – haar eigen website. Tegelijkertijd zorgt de afdeling support van Poort80 voor het 24x7 monitoren van de website en de online processen. De online rekenmodules en aanvraagformulieren zijn geoptimaliseerd en voldoen geheel aan de nieuwe AVG/GDPR-regelgeving. Thans wordt er (voortdurend) gewerkt aan de gebruikersvriendelijkheid (usability) en de online vindbaarheid (SEO) van de website.

Als u kiest voor Santander, kiest u voor veilig en betrouwbaar geld lenen.

Als toonaangevend consumentenfinancieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group, is Santander Consumer Finance Benelux één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Haar belangrijkste activiteiten zijn consumptieve kredieten (persoonlijke lening, doorlopend krediet en betaalkaarten met krediet) en autofinancieringen via diverse kanalen.

LAPTOP 1
LAPTOP 2
LAPTOP 3
DESKTOP 1
DESKTOP 2
DESKTOP 3
DESKTOP 4
DESKTOP 5
DESKTOP 6
MOBILE 1
MOBILE 2
MOBILE 3
MOBILE 4
MOBILE 5
TABLET 1
TABLET 2
TABLET 3
vorig project volgend project