BG Svn

Client

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting

Poort80 & SVn

SVn biedt verschillende leningen die consumenten én bedrijven kunnen gebruiken.

SVn biedt verschillende leningen die consumenten én bedrijven kunnen gebruiken.

SVn biedt verschillende leningen die consumenten én bedrijven kunnen gebruiken om hun wensen op het gebied van wonen te realiseren.

Of u nu uw eerste eigen woning koopt of bezig bent met het isoleren van uw huis. Of u nu een oude fabriek renoveert tot kantoorruimte of uw bedrijfspand energieneutraal maakt.

De vraag

Na jaren van groei liep het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) tegen de grenzen aan van het leningenbeheersysteem. Bovendien wilde SVn de IT in eigen regie nemen. Een belangrijk besluit volgde vorig jaar: we gaan alles veranderen. Vandaag, begin mei 2019, precies een jaar later, stapt SVn een nieuwe wereld in. Een wereld waarin de kern van wat SVn doet hetzelfde is gebleven.
En de rest… is vernieuwd! SVn koos voor een grote sprong voorwaarts: het volledige IT-landschap in één keer vernieuwen. En gebruik maken van oplossingen (applicaties en infrastructuur) die snel schaalbaar zijn in volume (in de Cloud). Daardoor kan de technische omgeving meebewegen met de ontwikkelingen van SVn als organisatie.

Onze oplossing

De website, digitale aanvraagstraten en mijn omgevingen voor klanten én overheden zijn vernieuwd door Bikkelhart en Poort80. Samen hebben wij voor SVn een nieuwe website én diverse op maat gemaakte aanvraagstraten ontwikkeld.

Iconmonstr Idea 14

Het resultaat

Een unieke samenwerking waarbij transparantie, gemengde teams, een vast ritme van samenkomen en consequente, kernachtige rapportages zorgden voor een rode draad op de inhoud. De vernieuwing is binnen alle gestelde kaders succesvol verlopen. Ook komende jaren blijft SVn haar dienstverlening stap voor stap steeds verder digitaliseren.

Svn Appledisplay 02
Svn Appledisplay 03
Svn Appledisplay 04
Svn Appledisplay 05
Svn Appledisplay 06
vorig project volgend project