Menu

Wat doen wij?

Dat is zonneklaar. Wij helpen ondernemers snel en effectief online zaken te doen. Precies zoals het hier staat. Heel concreet. Hoe we dat doen? Duidelijk: door bedrijfsprocessen en marketing te stroomlijnen met internettechniek.

U richt de aandacht op de producten en diensten, wij op het webbased informatiesysteem, de websites en applicaties die nodig zijn om met kracht online sales te genereren. Daarnaast leveren we ook de stabiele oplossing voor betrouwbaar content- en databasebeheer.

Poort80 legt het fundament onder succesvol ondernemen op het web.

Ontwerp

Eerst denken, dan doen

Onze werkwijze roept geen vragen op. Eerst ideeën en wensen analyseren, daarna goed nadenken en advies geven over de mogelijkheden. Akkoord? Dan bepalen we samen de strategie voor de optimale uitvoering. In de ontwerpfase staat meteen zwart op wit wat de kosten zijn.

De investering in de ontwerpfase is van cruciaal belang voor het resultaat en de kostenbeheersing. Wat goed functioneert blijft intact. Wat voor verbetering vatbaar is, pakken we aan. Dit geldt vooral voor vindbaarheid, gebruiksvriendelijkheid, navigatie én conversie.

Poort80 werkt zorgvuldig en transparant.

Realisatie

Gas geven en doorschakelen

Staat iedereen voor de volle honderd procent achter het functioneel en visueel ontwerp? Akkoord, dan nu gas geven en doorschakelen.

Wij werken achter de schermen aan de realisatie, u volgt de ontwikkelingen op de voet. Het bewijs dat alles volgens plan verloopt, krijgt u onder ogen bij het testen van onze oplossingen.

Functioneert elk detail zoals beloofd? Dan gaat het nieuwe systeem ‘bulletproof’ online.

Beheer

24/7 ondersteuning

Signed, sealed, delivered! U staat vanaf nu 24/7 online in contact met klanten. Elke dag van het jaar. Omdat het web nooit slaapt, staan wij op aanvraag ‘fulltime’ paraat voor technische en operationele support. Want ‘downtime’ is ‘killing’ op internet.

Natuurlijk monitort Poort80 zorgvuldig wat op de nieuwe site of applicatie gebeurt. Gevraagd en ongevraagd. Want die informatie combineren met onze expertise, levert nòg slimmere marketingtools op. Om nòg meer bezoekers te trekken, attractieve landingspagina’s te ontwikkelen en commercieel aantrekkelijke apps te bouwen.

Leg uw vraag voor en Poort80 antwoordt gegarandeerd doeltreffend.

Hosting

Flexibiliteit en beschikbaarheid

Het hoofdstuk hosting kent twee kernbegrippen. Poort80 geeft de ruimte om zelf te kiezen. Vertrouw op de eigen server of op onze servers met een privaat VLAN, maar dan volledig onder beheer. Dat bespaart direct de kosten van een fysieke server en levert als surplus meer flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid op.

De virtuele servers van Poort80 draaien op een VMWare ESX Virtual Infrastructure. Deze systemen zijn gegarandeerd volledig redundant uitgevoerd om alle risico’s uit te bannen. De dubbele en drievoudige uitvoering geldt voor netwerk, bekabeling, spanning, disks en servers. Onze virtuele servers hebben hiermee een hogere beschikbaarheid dan fysieke servers. Poort80 staat zelf garant voor de 24/7 monitoring, beheer en onderhoud.

What’s in it for you? Dat is helder: onze slagkracht ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Ondertussen profiteren onze klanten ook van de brede kennis en ervaring op het vlak van e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Ontdek bij ons de nieuwe norm voor vormgeving, usability, conversie, SEO en online marketing.

Bestaand als het kan, nieuw als het moet. Dat typeert het pragmatisch handelen van Poort80. Goed functionerende componenten blijven in gebruik, waar een tekortkoming optreedt maken we nieuwe. Dat levert naast een optimale kostenbeheersing ook nog eens veel tijdwinst op.

Kort in levertijd, betrouwbaar in planning en betaalbaar in tarieven. Dat zijn wij, Poort80.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze producten? Stuur ons dan een bericht of bel 020 - 489 4100!