Menu

Wij zijn partner van Sitecore

Poort80 is Solution partner van Sitecore, het uitgebreide Web Content Management (WCM) systeem en Experience Platform, gebaseerd op de .NET technologie van Microsoft. Naast het beheren van web content is Sitecore sterk in het volgen en sturen van de gebruikersinteractie.

Sitecore is hét platform om content te optimaliseren en personaliseren. Sitecore is uitermate geschikt voor de Enterprise-klanten, het bedient grote platformen en merken.

Het Web Content Management (WCM) systeem is een geïntegreerd platform, dat is ontwikkeld om wereldwijd individuele content in diverse talen aan te bieden met de flexibiliteit die bedrijven verlangen. Gemakkelijk in gebruik voor marketeers, maar tegelijk ook open en krachtig voor IT-teams, die zelfs de meest veeleisende websites willen aanpassen, beheren, integreren en beveiligen.

Het Sitecore Experience Platform (XP) richt zich op marketing die gerelateerd is aan huidige en vroegere interacties, via elk kanaal en real-time. Het resultaat is een relevantere en zinvolle ervaring, vanaf het allereerste contact tot professionele after sales en klantenbinding.

Door slim gebruik te maken van de eigen software-bibliotheek en CMS-oplossingen waaronder die van Sitecore, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat.