Menu

Portfolio

Op deze pagina vindt u een selectie van opdrachten die wij voor verschillende klanten van ons hebben uitgevoerd. Wilt u hier ook graag bij staan?

Neem dan contact met ons op!

Simyo

Simyo

Simyo onderscheidt zich door een hoog gebruiksgemak en een uitstekende klantenservice die ook via social media goed te bereiken is. Simyo biedt voordelige mobiele telefonie in een sterk concurrerende markt. In 2013, 2014, 2015 en 2016 is Simyo zelfs uitgeroepen tot beste mobiele provider door de Consumentenbond. Simyo.nl is de plek waar je alles zelf online kunt regelen. 

/media/1041/case-simyo.png /ons-werk/simyo

Van Lanschot

Van Lanschot

Poort80 ontwikkelde een website in het Umbraco Content-Management-Systeem waarbij zowel de corporate identity van de private bank alsmede de betrokkenheid bij (potentiele) beleggers vergroot wordt. Regelmatig zijn nieuwe functionaliteiten, formulieren en online-tools of ‘vermogens scans’ toegevoegd die vervolgens via de diverse online- en offline kanalen door Van Lanschot worden gepresenteerd en gepromoot. 

/media/7462/case-vanlanschot.png /ons-werk/van-lanschot

Pathé

Pathé

Poort80 bouwt en onderhoudt het hele e-commerce platform van Pathé. Een groeiend aantal tickets wordt online verkocht via de website en mobiele site. Daarnaast biedt de website een stuk filmbeleving en informatie over de specials en events van Pathé. Poort80 verzorgt ook de hosting en het applicatiebeheer. Het platform wordt dagelijks zeer druk bezocht.

/media/7469/case-pathe-03.png /ons-werk/pathe

DAS

DAS

Poort80 ontwikkelde en toegankelijke website met juridische informatie, zelf modelleerbare formulieren en afsluitmogelijkheden voor verzekeringen.

/media/7489/case-das.png /ons-werk/das

Protest TASPAC

Protest TASPAC

Voor Protest is een beeldbank en productdatabase ontwikkeld op basis van TASPAC. Via TASPAC is het mogelijk om productinformatie, beelden, video’s en andere bestanden te ontsluiten naar webapplicaties, print en naar derden. 

/media/7439/case-protest.png /ons-werk/protest-taspac

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance Benelux is een toonaangevend consumenten-financieringsbedrijf dat volledig in handen is van Santander Group. Santander Consumer Finance Benelux één van de grootste financiële instellingen ter wereld.

/media/7663/case_santander.png /ons-werk/santander

Sioo

Sioo

Sioo biedt open opleidingen en programma’s op maat aan voor persoonlijke en zakelijke professionalisering op het gebied van verander- en organisatiekunde.

/media/7459/case-sioo.png /ons-werk/sioo

Videma

Videma

Videma is een collectieve beheerorganisatie die zich sinds 2000 heeft gespecialiseerd in het bewaken en verlenen van vertoningsrechten van TV-beelden voor zakelijk gebruik.

/media/7569/case-videma_2017.png /ons-werk/videma

Bright River

Bright River

Poort80 ontwierp en ontwikkelde het platform dat de workflow van het uploaden van beelden tot en met het goedkeuren en downloaden van beelden automatiseert, inclusief de complete financiële afhandeling, uitgebreide rapportages en de integratie met het CRM-pakket.

/media/7644/case-brightriver.png /ons-werk/bright-river

Amsta

Amsta

Amsta is ontstaan uit verschillende individuele organisaties met allemaal een eigen website. Poort80 is gevraagd om een nieuwe website te maken met een scala aan wensen en functionaliteiten.

/media/7455/case-amsta.png /ons-werk/amsta

StiVAD

StiVAD

StiVAD heeft Poort80 gevraagd te helpen bij de realisatie van de complexe beleggingstransactiedatabase, waarmee de complexe data van de vastgoedtransacties inzichtelijk wordt gemaakt voor de branche en voor derden.

/media/7467/case-stivad.png /ons-werk/stivad

Reis met je hart

Reis met je hart

Voor deze stichting bouwde Poort80 een online platform dat mensen in contact brengt met elkaar, de sociale cohesie vergroot en de gevoelens van eenzaamheid verkleint. Het is een platform waar vakantiegangers en mensen in financiële nood elkaar 'ontmoeten'. Er worden verhalen gedeeld van mensen die zich zelf geen vakantie kunnen veroorloven, maar het wel gegund wordt.

/media/1004/case_rmjh.jpg /ons-werk/reis-met-je-hart

Dormio Holidays

Dormio Holidays

Dormio Holidays is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio Holidays een snel groeiende speler met een frisse blik binnen de branche.

/media/1036/case-dormio2.png /ons-werk/dormio

easyEnergy

easyEnergy

Nieuwkomer in de energiemarkt easyEnergy biedt consumenten met een slimme meter de mogelijkheid om groene stroom en/of gas af te nemen tegen actuele handelsprijzen, zonder winstopslag. easyEnergy komt op de markt onder de vlag van de ‘easy family of brands’, bekend van onder andere easyJet. 

/media/7562/casevisual.png /ons-werk/easyenergy

EVI Van Lanschot

EVI Van Lanschot

Evi is in de zomer van 2013 gelanceerd en is onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Inmiddels is aan Evi in België en Nederland meer dan anderhalf miljard euro aan vermogen toevertrouwd.

/media/7566/case-evi.png /ons-werk/evi-van-lanschot

Faber Halbertsma Group

Faber Halbertsma Group

Faber Halbertsema Group is één van de meest toonaangevende leveranciers van duurzame palletproducten en pooling services in heel Europa. 

/media/7669/case_fhg.png /ons-werk/faber-halbertsma-group

Captin

Captin

Van Lanschot Kempen heeft zijn platform voor de handel in niet-beursgenoteerde bedrijven en fondsen losgelaten. Sinds 1 oktober staat het platform genaamd Captin op eigen benen. Het loslaten van het platform - dat ook gebruikt wordt voor de dienstverlening voor medewerkersparticipatie - past volgens de private bank 'in de strategie zich te richten op haar kernactiviteiten'. 

/media/7619/case-captin.png /ons-werk/captin

Powerpeers

Powerpeers

Bij Powerpeers komen opwekkers en afnemers van duurzame energie samen. Je kiest zelf van welke energiebronnen op het platform je 100% groene stroom af wil nemen.

/media/7673/case-powerpeers.png /ons-werk/powerpeers

SVn

SVn

Van eerste huis tot energiezuinig bedrijfspand: SVn biedt verschillende leningen die consumenten én bedrijven kunnen gebruiken om hun wensen op het gebied van wonen te realiseren.

/media/7685/case_svn.png /ons-werk/svn

Innovam

Innovam

Innovam is een van de grootste opleiders in de automotive branche in Nederland. Innovam geeft advies en verzorgt trainingen op het gebied van (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM. Daarnaast streeft Innovam ernaar dat beroepsonderwijs en arbeidsmarkt elkaar aanvullen en versterken.

/media/7686/case_innovam.png /ons-werk/innovam