Bg Code

Poort80 zoekt een .Net C# Ontwikkelaar

Poort80 zoekt een .Net C# Ontwikkelaar

Wij bouwen vooral secure en high-performance websites en web-applicaties in de ruimste zin van het woord. Dit kan gaan van een online shop, complete backoffice en koppelingen tot onze eigen producten, waaronder CMS-applicaties. Ook het bouwen en onderhouden van diverse sites voor online marketing maken deel uit van je werk.

We werken op het Microsoft platform en maken waar zinvol veelvuldig gebruik van open source oplossingen als Solr, Elastic search, MongoDB en Kibana. We opereren in scrum teams op onze eigen locatie in Amsterdam IJburg en soms bij de klant. Met GIT, Octopus en Jenkins zorgen we voor snelle en veilige releases en streven we naar continuous delivery. Naast hosting op onze eigen virtuele servers kijken we ook naar oplossingen als Azure Stack en Docker.

Je werkt nauw samen met de projectmanager, interaction designer, html/css specialisten en collega-developers (intern en extern).

Over ons:
Poort80 is een no-nonsense bedrijf, waar hard gewerkt wordt en waar zelfstandigheid, eigen inbreng, team en plezier een belangrijke rol spelen. Wij bieden:

  • een informele werksfeer in een klein team met leuke, enthousiaste collega's;
  • marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
  • goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en verschillende bedrijfsuitjes);
  • ruime mogelijkheden om je kennis verder te ontwikkelen;
  • mooie klanten om voor te werken waaronder Pathé, KPN, Simyo, Van Lanschot en easyEnergy;
  • goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de fiets.

Meer weten?