Traintracks

Poort80 onderdeel van de MyBit Group

MyBit Group

Poort80 is vanaf vandaag onderdeel van de MyBit Group. Een groep bedrijven met ongeveer 190 mensen die elk werken aan de beste maatwerk oplossingen voor hun klanten op basis van bewezen technologie. Klanten van Poort80 krijgen via de MyBit Group toegang tot diensten als UX-design, app-ontwikkeling, streaming services en andere technieken dan .Net.

Poort80 gaat samen met DSE software uit Beverwijk, een eerdere acquisitie van de MyBit group. Samen vormen we een sterke .Net hub die uit ca 55 medewerkers bestaat, om optimaal te kunnen voldoen aan de groeiende behoefte aan development en beheer voor de bedrijf kritische applicaties en websites van onze klanten. De combinatie gaat verder onder de naam Poort80 en heeft locaties in Amsterdam en Beverwijk en is ISO 27001 gecertificeerd.

Oprichters Edzo Bakker en Remco Wit blijven betrokken en gaan weer doen wat ze het leukste vinden: meedenken over processen van klanten en technische oplossingen in de rol van solution Architect. De komende periode dragen ze hun management taken over aan het nieuwe managementteam onder leiding van Managing Director Ronald Vissers.

U kunt hier het persbericht downloaden.