Menu

Poort80 zoekt een
Service- & supportmedewerker met een scherpe blik en een opgeruimd karakter!

Als all-round service- & supportmedewerker word je zeer breed ingezet en uitgedaagd. Op onze support-afdeling beheren we de omgeving ten behoeve van grote websites zoals Pathé, Simyo, Van Lanschot en Nissan.

Je zal (telefonisch) klant-support geven, beheertaken uitvoeren, helpen met contentmanagement en je collega's ondersteunen op ons kantoor. Jouw taak is klanten en collega's het gevoel geven dat hun wens of probleem snel en adequaat wordt afgehandeld.

Je doet voortdurend nieuwe kennis op en levert input voor verbetertrajecten.

Een dag op support bij Poort80

Je dag begint met (hele lekkere) koffie en/of thee en het doornemen van de support-issues en taken van die dag. Support-issues die je zelf kan doen zoals het aanvragen van SSL-certificaten doe je meteen, andere plan je in bij teamleden. Je informeert de klant over de status en blijft intern controleren of datgene wat je beloofd hebt ook daadwerkelijk waargemaakt wordt.

Wellicht staat er een nieuwe oplevering van een website op het programma dus tref je de nodige maatregelen voor het in beheer nemen. Je mening en input wordt gevraagd bij het opstellen van een Service Level Agreement.

Dan even de handen uit de mouwen steken als er een bestelling wordt bezorgd! Na nog wat tickets te hebben beantwoord is het alweer tijd voor lunch (met dagelijks verse ingrediënten en populaire tosti's).

De middag vliegt voorbij als je nog wat content verwerkt in de mediadatabase van een van onze klanten. Ondertussen blijf je enthousiast de telefoon aannemen. Voor je het weet is de dag voorbij, sterker nog: het is zo weer vrijdag en dus tijd voor de weekafsluiting met een borrel, tafelvoetballen, programmeren aan de eigen 3D-printer of een uitdagend potje racen op de het grote scherm.

Wat doet Poort80?

Wij bouwen vooral secure en high-performance websites en web-applicaties in de ruimste zin van het woord. Dit kan gaan van een online shop, complete backoffice en koppelingen tot onze eigen producten, waaronder CMS-applicaties. Ook het bouwen en onderhouden van diverse sites voor online marketing maken deel uit van je werk.

We werken op het Microsoft platform en maken waar zinvol veelvuldig gebruik van open source oplossingen als Solr, Elastic search, MongoDB en Kibana. We opereren in scrum teams op onze eigen locatie in Amsterdam IJburg en soms bij de klant. Met GIT, Octopus en Jenkins zorgen we voor snelle en veilige releases en streven we naar continuous delivery. Met twee datacentra draait alles via Poort80 Hosting Services – mede dankzij jou - als een zonnetje.

Jouw kennis en vaardigheden

 • Je beschikt over MBO niveau 4 / HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent service- en oplossingsgericht (en bijna altijd vrolijk!);
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent in staat je werk planmatig uit te voeren (en zeer punctueel bovendien!);
 • Je bent in staat zelfstandig kennis op te doen;
 • Je neemt initiatief om processen te verbeteren;
 • Je hebt affiniteit met internet;
 • Je hebt kennis van tools als Microsoft Office en Photoshop;
 • Bij voorkeur schrik je niet van termen als DNS, SSL, MX-Records en virtuele server;

Onze tegenprestaties

Poort80 is een no-nonsense bedrijf, waar hard gewerkt wordt en waar zelfstandigheid, eigen inbreng, team en plezier een belangrijke rol spelen. Wij bieden:

 • Een informele werksfeer in een team met leuke, enthousiaste collega's;
 • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring;
 • Goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. pensioenregeling, gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrel en verschillende bedrijfsuitjes);
 • Ruime mogelijkheden om je kennis verder te ontwikkelen;
 • Een mooie klantenlijst om voor te werken waaronder Pathé, KPN, Simyo, Van Lanschot, Innovam, Santander en Powerpeers;
 • Een prima werkplek in Amsterdam IJburg, goed bereikbaar met het OV of met de fiets.

Interesse?

Graag zien we je CV met motivatie tegemoet. E-mail naar: jobs@poort80.nl.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, telefoonnummer 020 - 489 41 00.

Terug naar de vacatures