Menu

Poort80 zoekt een
.Net C# Ontwikkelaar met een +

Taken en verantwoordelijkheden

Je bouwt webapplicaties in de ruimste zin van het woord. Een online shop met complete backoffice en koppelingen naar onze eigen producten als CMS-applicaties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van sites voor online marketing. Jij vormt met de projectmanager, interaction designer, HTML/CSS specialisten en collega-developers (intern en extern) een sterk team.

Kennis en vaardigheden

Je beschikt over aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van websites en web-applicaties in C# en ASP.NET en/of (classic) ASP. SQL en databases (SQLServer) hebben voor jou geen geheimen. Je bent ook goed op de hoogte van het .Net framework en hebt bovendien ervaring met XML/XSLT en Ajax. Je beheerst XHTML en CSS en JavaScript.

Profielschets

  • HBO werk- en denkniveau;
  • zelfstandig en leergierig;
  • teamspeler pur sang;
  • foutloos Nederlands.

Tegenprestatie

Poort80 is een no-nonsense bedrijf. Wij werken hard, stimuleren en faciliteren zelfstandigheid en waarderen eigen initiatief. De werksfeer is informeel. De teams zijn klein in omvang maar groot in ambities. Bij ons verdient iedereen een marktconform salaris. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn dik in orde. Je krijgt van ons ruimte voor persoonlijke kennisontwikkeling en een prima werkplek in Amsterdam.

Wij werken voor klinkende namen als Path├ę, KPN, Simyo en Van Lanschot Bankiers, voor wie werk jij?

Geïnteresseerd?

Graag zien we je CV met motivatie tegemoet. E-mail naar: jobs@poort80.nl.
Heb je vragen, neem dan contact met ons op, telefoonnummer 020 - 489 41 00.

Terug naar de vacatures