Menu
[case visual]

MisterClipping

MisterClipping streeft ernaar om het beste beeldbewerkingsbedrijf van de wereld te zijn. Kernwaarden zijn de ervaren professionals, haar solide workflow automatisering en de ongeëvenaarde support afdeling.

Bekijk de website

De vraag

MisterClipping was op zoek naar een online platform waarbij gebruikers internationaal hun foto’s kunnen uploaden en binnen 24 uur vrijstaand terug krijgen. Het platform moest het hele proces van A tot Z ondersteunen.

Onze oplossing

Poort80 ontwierp en ontwikkelde het platform dat de workflow van het uploaden van beelden tot en met het goedkeuren en downloaden van beelden automatiseert, inclusief de complete financiële afhandeling, uitgebreide rapportages en de integratie met Salesforce (CRM).

De architectuur van het systeem is zo ontwikkeld dat het vrijwel lineair schaalbaar is en grote hoeveelheden beelden en gebruikers aankan. Een internationale uitrol in meerdere landen en talen was hierdoor direct mogelijk.

Daarnaast is het platform van MisterCLipping open, waardoor volledige integratie met beeldbanken van klanten direct mogelijk is door middel van API koppelingen.

Het resultaat

MisterClipping is nu één van de grootste spelers in de wereld.

Poort80 verzorgt ook de hosting en het beheer van de applicatie.