Menu
[case visual]

Innovam

Innovam is een van de grootste opleiders in de automotive branche in Nederland. Innovam geeft advies en verzorgt trainingen op het gebied van (bedrijfs)auto- en tweewielertechniek, (after)sales, management en HRM.

Bekijk de website

De vraag

Innovam was op zoek naar een nieuw platform voor haar e-learning oplossingen wat gemakkelijk te onderhouden en uit te breiden valt en tevens lagere kosten met zich meebrengt.

Innovam biedt trainingen die je verder helpen in de mobiliteitsbranche

Onze oplossing

Poort80 heeft een nieuw platform ontwikkelt dat bestaat uit een volledige nieuwe administratieve applicatie (backoffice), publieke API en website. De backoffice handelt alle processen af rondom bestellen, omboeken en annuleren en regelt de fulfilment. Verder koppelt het met bestaande CRM en financiële applicaties.

Het resultaat

De website is met Umbraco gebouwd en geeft Innovam de mogelijkheid de site eenvoudig te onderhouden en verder uit te bouwen. Op de site kunnen trainingen besteld worden en hebben de gebruikers een afgesloten ‘mijninnovam’ omgeving alwaar online trainingen gevolgd kunnen worden.
Bij de ontwikkeling van het platform is gebruik gemaakt van (o.a.) Kubernetes, CI/CD (continues integration / continues deployment), .Net Core en Elastic Search.