Menu
[case visual]

Dormio Holidays

Dormio Holidays is een jonge sterk groeiende organisatie die gespecialiseerd is in de verhuur, beheer en management van vakantieresorts en hotels. Met inmiddels 10 vakantieresorts en hotels is Dormio een snel groeiende speler in de branche.

Bekijk de website

Dormio Holidays beschikt over resorts en hotels in Nederland, maar ook in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk en Bonaire. Met haar 10 vakantie resort en hotels verhuurt en beheert zij in totaal ruim 700 vakantieaccommodaties en heeft zij ca. 150 medewerkers .

De vraag

Ontwikkel een complete nieuwe (responsive) website met tenminste vier labels (resorts, holidays, investments en leisure development. Zorg er vervolgens voor dat elk resort zijn eigen ‘look and feel’ heeft. Realiseer en optimaliseer vervolgens de koppeling(en) met het online reserveringssysteem/backend.

Dormio staat voor onbezorgd leven. Dit dragen wij uit in al onze bedrijfsonderdelen. Als het gaat om project-ontwikkeling, verkoop of verhuur en beheer van onze resorts: de klant moet onbezorgd van zijn vakantiewoning kunnen genieten.

Onze oplossing

Poort80 verzorgde het design en ontwikkelde de website met veel landingspagina’s. Er zijn verschillende thema’s gedefinieerd waarop de consument gemakkelijk en snel de beste bestemming kan selecteren: wintersport, water, Nederland, bergen. Elk thema (en onderliggende content) is eenvoudig door de opdrachtgever via het Umbraco Content Management Systeem aan te passen en te onderhouden. Elk gekozen resort heeft zijn eigen achtergrondafbeeldingen, logo’s en ‘huisstijl’ waardoor de bezoeker zich direct op de eindbestemming thuis voelt. Via een eenvoudige datepicker kan direct online een reservering worden gemaakt. Elke boeking wordt real-time in het reserveringssysteem verwerkt.

Het resultaat

De website met verschillende sub-sites zorgt voor veel traffic met een hoge conversie. Alles is via Umbraco eenvoudig te onderhouden. Poort80 verzorgt ook de hosting en ondersteunt Dormio door middel van het bijbehorende onderhoudscontract. De labels leisure development en investments hebben een geheel eigen uitstraling en content, gericht op de (andere) doelgroepen met behoud van de eigen Dormio-entiteit.