Skip navigation

Poort80

BEN
Poort80 en de reisbranche

Over Poort80

Poort80 is een full service internetbureau. Onze kracht ligt in het ontwerp, bouw en beheer van webapplicaties. Wij ontwikkelen e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie hebben wij expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, seo en online marketing. Onze manier van werken is direct en doelmatig; we denken zowel strategisch als praktisch met u mee en komen snel met effectieve oplossingen.

Wat wij doen

Poort80 stroomlijnt uw bedrijfsprocessen en marketing met internettechniek: websites en webapplicaties, webbased informatiesystemen, online marketing en content- en databasebeheer.

Meer

Onze klanten

Voor veel klanten, waaronder KPN, Das Rechtsbijstand en Pathé, is een belangrijk deel van hun omzet afhankelijk van hun website. Daarom bouwen en beheren wij professionele websites die goed werken en er goed uitzien.

Meer

Werken bij Poort80

Wij bieden je afwisselend werk voor aansprekende klanten. In ons team krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. De projecten lopen uiteen van complexe webapplicaties om bedrijfsprocessen te ondersteunen tot actiesites.

Meer

Nieuws

Daarkunjemeethuiskomen.nl

23-09-2013Daarkunjemeethuiskomen.nl

In samenwerking met N=5 heeft Poort80 de nieuwe campagne website van Daarkunjemeethuiskomen.nl ontwikkeld in opdracht van de Rijksoverheid.

Simyo beste provider van Nederland

23-09-2013Simyo beste provider van Nederland

Simyo is de beste provider van Nederland, daar zijn wij natuurlijk ook heel erg trots op!

Nieuwe website voor LiGA

22-08-2013Nieuwe website voor LiGA

Poort80 heeft de nieuwe desktop en mobiele website van LiGA gelanceerd.

Nieuwe website Werken bij Pathé

05-02-2013Nieuwe website Werken bij Pathé

Pathé begint binnenkort met een nieuwe campagne voor de arbeidsmarktcommunicatie. Daarbij hoort natuurlijk een nieuwe website!

Poort80 Internationaal

05-02-2013Poort80 Internationaal

Poort80 bouwt momenteel de nieuwe website van Pathé Zwitserland.